Tafelberg

Tafelberg

Met de kabelbaan op de illustere Tafelberg wat wel eens de oudste berg ter wereld zou kunnen zijn.  Indien het weer dit toelaat kan u er de hele dag van genieten.  Tijdens de wandelingen op de berg, ziet u dat deze niet zo plat is dan hij wel lijkt en kan u genieten van een prachtig uitzicht op de wereldstad.

Als u redelijk fit bent, kan u gemakkelijk de weg naar boven aan.  De weg naar beneden is iets minder aan te raden als u niet wilt dat uw bovenbenen de volgende drie dagen stijf aanvoelen. Hebt u eerder een avontuurlijke inborst kan u zelfs rond de berg paragliden, maar ook de berg beklimmen of er mountainbiken behoren tot de opties.

Ook de liefhebbers van exotische flora komen hier aan hun trekken. De berg bezit een wel zeer uitgebreide collectie bloemen en planten die je enkel op deze plek -in het wild- kan bewonderen. Aan de voet van de berg vind je ook het  Kirstenbosch National, een 560 ha grote botanische tuin met oa. een sensationele verzameling protea’s en ander moois uit de Karoo.

Voor meer informatie, inspiratie en verborgen parels kan u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

(Kabelbaan : ong. €22 /volw. , €11 /kind 4-17j, enkel heen: €12 /volw, €6 /kind 4-17j)