Tuinroute+Kleine Karoo

Dit luxueus guesthouse zal u elke minuut opnieuw verbazen. "What a view!" is voor hotels zoals Alexander Suites uitgevonden.
Deze lodge is zeer luxueus! Alle kamers hebben een privé balkon met een geweldig uitzicht op een citrusboomgaard en op het wijdse eigen eco-reservaat.
Naar deze lodge moet u heengaan om zjin prachtige uitzicht op het Zuurberg gebergte. Alle kamers hebben een privé balkon en een mooi zicht op de bergen of het Addo Nationaal Park.
Een 4-sterren lodge die wat ons betreft zeker 5 sterren verdient. De tenten aan het meer zijn schitterend ingericht en ideaal gelegen bij de lokale familie nijlpaarden.
Dit zeer stijlvol guesthouse heeft 3 kamers allen ingericht in het thema "Foto's". De eigenaars zullen u in het Nederlands verwelkomen. In de prachtige tuin met uitzicht op het Swartberg gebergte kan u naast het zwembad genieten van uw sundowner.
Deze zeer exclusieve lodge heeft één van de mooiste uitizchten op de lagune van Knysna. Aan de andere kant zie je dan over de witte stranden van Buffelsbaai.
In het Tsitsikamma-woud, met zicht op de Indische Oceaan en torend boven een waterval van 30meter ... U kan al inbeelden wat voor uitzichten dit hotel kan bieden.
Dit guesthouse ligt aan het water, heeft een eindeloze tuin en is dus ideaal voor de rustzoeker in een hotel.
Fair Trade
Wat wij fantastisch vinden aan deze accommodatie, buiten hun naam, is het feit dat zij de FairTrade stempel mogen dragen! Ze werken hier met respect voor de natuur en de lokale bevolking.
Deze lodge wordt gerund door een sympathieke Belg die al meer dan 20 jaar in Zuid-Afrika woont. Hier wordt je door luxe omringd, van het ontbijt met champagne tot 's nachts wanneer je auto wordt gewassen terwijl jullie in slaap vallen onder het beste linnen.
Een heerlijk ontbijt in een prachtige omgeving: zoals de naam van de B&B het zelf al aangeeft is het gelegen in haar eigen wijngaard. De kamers zijn niet super luxueus, maar wel ontzettend goed verzorgd en mooi ingedeeld met een eigen patio met zicht op de wijngaard.
Natuurlijk zijn uw gastheer en -vrouw uiterst bereidwillig u te helpen, uiteraard zijn de kamers perfect in orde (wel opgepast in de zomer, geen airco!) en het ontbijt zeer lekker. Maar we raden dit guesthouse vooral aan om de prachtige, rustgevende tuin.
Deze lodge bevindt zich in het rustige dorpje Stormsrivier en kan u als B&B huren of als self-catering. De huisjes zijn niet erg luxueus, maar wel ruim. Ook heeft u de mogelijkheid om met uw hele familie in een huisje te slapen, of gezellig met z'n tweeën.
Dit is een fantastische 4-sterren lodge, maar wat ons vooral bevalt zijn de zogenaamde bush cabins en de beetle suites.
Een lodge met typisch Afrikaanse modderhutten is altijd al een favoriet geweest van ons. Chrislin ademt een authentieke Afrikaanse sfeer uit, maar heeft alles om u ook te verwennen.
Deze zeer kleinschalige B&B heeft een ruime loft en een kamer. Het zwembad in de zeer riante tuin is een welkom geschenk gedurende praktisch het hele jaar.