St.-Lucia en iSimangaliso Wetlands

Dit is een architecturaal pareltje op een plek waar je dit niet verwacht. Gelukkig nemen ze wel de typisch Zuid-Afrikaanse waarden mee: gastvrijheid, vriendelijkheid en gezelligheid, maar dan in een modern jasje gestoken.
Deze middelgrote lodge biedt u toch de intimiteit doordat de kamers verspreid liggen in het wijde bos. Enkelen bieden zicht op de oceaan, andere liggen omgeven door de grote bomen. Op enkele meters ligt een ongerept strand.
Een huiselijk gevoel met fantastisch eten! Tel daarbij nog eens een ruime, nette (bad)kamer en een goede locatie tussen St.-Lucia en Hluhluwe en je hebt een ideale accommodatie om enkele nachten te verblijven.
Zeer hulpvaardige manager, staf en eigenaars in dit kleinschalige guesthouse. Verwacht geen moderne inrichting, maar eerder klassiek/Victoriaans. De kamers zijn ruim en het ontbijt uitgebreid, ook als u vroeg op pad wilt gaan, staat er een frigobox klaar met zeer veel lekkers.
Niet alleen kan u soms een nijlpaard tegenkomen in de tuin, ook binnen is het Afrikaans ingericht. Een heerlijk ontbijt, mooie slaapkamers en een ruime badkamer.
Toegegeven, de kamers zijn niet al te groot, maar wel mooi ingericht. Er is geen tv aanwezig in de kamers, maar misschien is dit in zo'n dorpje niet echt nodig.