Johannesburg + Pretoria

Stijlvolle badkamers, rustgevende slaapkamers, een mooie tuin, slechts 7 kamers, dus niet te veel drukte. Dit guesthouse heeft alles om een topper te zijn.
In een miljoenenstad, maar toch midden in het groen. Verkozen tot beste 5-sterren guesthouse, maar toch aan 4-sterren prijzen. Luxueus ingericht, maar toch een gezellige ontvangst.
Zoekt u rust en een natuurlijk uitzicht in een miljoenenstad en een luxueuze omgeving en kamer? Dan is The View wat u zoekt.
In het populaire en exclusieve Sandton ligt dit kleinschalige guesthouse met 10 uniek ingerichte luxekamers. Alles is aanwezig om uw reis gerust te beginnen of af te sluiten in een veilig deel van Johannesburg.
Dit luxueuze guesthouse ligt in een prachtige omgeving in het midden van Pretoria en de staf doet er alles aan om het binnenin even prachtig te maken. Een heerlijk ontbijt en een zo mogelijk nog beter diner.
In deze 'lodge' kan u genieten van de mooie, grote kamers en een niet al te grote, maar mooie tuin in het midden van de miljoenenstad Johannesburg.
Deze B&B ligt in het centrum van Pretoria, naast de Belgische ambassade, maar toch heeft een zeer rustige uitstraling. De eigenaar doet er alles aan om u te verwennen en doet dit, zeker bij het ontbijt, perfect!
Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding in deze gezellige, lodge in een groene omgeving. Een B&B zoals hij moet zijn, een heerlijk ontbijt verzorgd door de eigenaars die apetrots zijn op hun onderneming.
Dit "Nest" ligt wel even buiten Johannesburg, dus voor diegenen die veel in de binnenstad willen zijn, misschien niet ideaal. Voor diegenen die rust en natuur zoeken in een kalmerende omgeving en typische Zuid-Afrikaanse sfeer, is dit de perfecte keuze.
Fair Trade
Een specialleke! Deze backpackers is een Fair Trade organisatie. Dit betekent dus dat ze met zowel milieu als met de lokale bevolking rekening houden en duurzaam toerisme promoten.