Johannesburg + Pretoria

Een ideaal alternatief voor het vliegen van Pretoria naar Kaapstad, of omgekeerd. Geniet in alle rust en comfort van de treinreis tussen Kaapstad en Pretoria, of Pretoria en het Krugerpark.  Bewonder de natuur onderweg vanuit je eigen wagon en geniet van de heerlijke maaltijden aan boord van deze luxe trein. Het is telkens een driedaagse reis waarbij je verwend wordt op alle vlakken en je een badje kan nemen terwijl het landschap van Afrika je grote scherm is. Tussen Pretoria en Kaapstad kan je een bezoek brengen aan Kimberley waar de diamanten worden opgegraven.  Op de reis tussen Pretoria en het Krugerpark zijn er 2 begeleide safari's inbegrepen.
Stijlvolle badkamers, rustgevende slaapkamers, een mooie tuin, slechts 7 kamers, dus niet te veel drukte. Dit guesthouse heeft alles om een topper te zijn.
In een miljoenenstad, maar toch midden in het groen. Verkozen tot beste 5-sterren guesthouse, maar toch aan 4-sterren prijzen. Luxueus ingericht, maar toch een gezellige ontvangst.
Zoekt u rust en een natuurlijk uitzicht in een miljoenenstad en een luxueuze omgeving en kamer? Dan is The View wat u zoekt.
Dit luxueuze guesthouse ligt in een prachtige omgeving in het midden van Pretoria en de staf doet er alles aan om het binnenin even prachtig te maken. Een heerlijk ontbijt en een zo mogelijk nog beter diner.
In deze 'lodge' kan u genieten van de mooie, grote kamers en een niet al te grote, maar mooie tuin in het midden van de miljoenenstad Johannesburg.
Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding in deze gezellige, lodge in een groene omgeving. Een B&B zoals hij moet zijn, een heerlijk ontbijt verzorgd door de eigenaars die apetrots zijn op hun onderneming.
Fair Trade
Een specialleke! Deze backpackers is een Fair Trade organisatie. Dit betekent dus dat ze met zowel milieu als met de lokale bevolking rekening houden en duurzaam toerisme promoten.