Kaapstad

Gansbaai is ideaal gelegen om walvissen te spotten in het juiste seizoen. Maar ook buiten het seizoen, kun je hier met gigantisch mooie zichten logeren in pure luxe.
In de wijk Oranjezicht ligt deze luxueuze guesthouse. U kan vanuit uw kamer genieten van de prachtige bergen die Kaapstad rijk is en als u naar de andere draait, ziet u de Moederstad opduiken.
Deze guesthouse biedt u al de luxe die u nodig heeft, maar met de nodige kleinschaligheid en persoonlijke aanpak van de uitbaters en hun staf.
Fair Trade
Dit is een Fair Trade accommodatie die u garandeert duurzaam te verblijven in deze prachtige Moederstad. De kamers zijn smaakvol ingericht op Scandinavische wijze: simpel en puur, maar toch genoeg Afrikaanse toetsen.
Dit guesthouse heeft een manier gevonden om de zee in huis te halen. Elke kamer heeft een uitnodigend karakter, sommigen een eigen tuintje, allemaal zicht op zee.
Deze guesthouse heeft een directe toegang tot het strand waar u een rustgevende wandeling kan maken. In het seizoen kan u de walvissen vanaf uw eigen kamer zien én horen!
Deze guesthouse is gelegen in de wijk Tamboerskloof, dichtbij Signal Hill. Als u de juiste kamer kiest, heeft u een prachtig uitzicht op de bergen of op de stad.
Deze guesthouse in Kaaps-Nederlandse stijl ligt in de wijk Tamboerskloof, dicht bij Signal Hill en V&A Waterfront. De eigenaars hebben dit zeer stijlvol ingericht in Afrikaanse stijl. Ook het mooie tropische tuintje en het sundeck met zicht op Lions Head brengen je in een luxueuse vakantiesfeer.
Dit pittoreske, paarse huisje heeft een grote kamer en vanop het dakterras heeft u een mooi uitzicht op de Tafelberg. Vlakbij het levendige centrum is dit een ideale uitvalsbasis om Kaapstad te verkennen.
De kamers hebben een mooi uitzicht en vanop het dek kan u zelfs Robbeneiland bewonderen. De reden dat deze guesthouse slechts 3 sterren heeft, is dat het geen ontbijt levert.
Hier logeert u in gezellige, knusse chalets met hardhouten vloeren en een open haard. Dichtbij het Great White House restaurant liggen deze Afrikaans ingerichte chalets toch op een vredige plek in het mooie Gansbaai.