Paragliding

Paragliding

Ontdek de mooiste stad ter wereld eens langs een andere kant, de bovenkant. U start uw luchtavontuur vanop Lions Head of Signal Hill naast de Tafelberg. Andere plekken in de buurt waarvan gevlogen kan worden zijn oa. Sir Lowry’s Pass , Franschoek en Kommetji.

Met een ervaren paraglider aan uw zijde (of liever achter u), stijgt u op en kan u ook genieten van het Waterfront, het centrum en de botanische tuinen op een manier die weinigen reeds hebben beleefd. De meeste organisatoren van deze droomvlucht zorgen voor professionele video opnames voor een kleine meerprijs, zodat u nog jarenlang kan pochen bij vrienden en familie, maar vooral, deze onvergetelijke reis kan blijven herbeleven. Verblijft u voor een langere tijd in Kaapstad dan kan u zelfs een heuse cursus paragliding volgen (2-14 dagen).

Ervaar de rust in de lucht alsof u een vogel bent. Vermits het gaat om een tandemvlucht is ervaring geen vereiste. De landing zelf gebeurt veelal op gras,zodat u na een zachte vlucht ook van een even zachte landing kan genieten.

Prijs

Voor de prijs van ong. €100 zweeft u tussen de 10 min. en het half uur boven de Moederstad.

Dit is mogelijk voor iedereen boven de 5 jaar en onder de 115kg, ook voor mindervaliden!

Neemt u gerust contact met ons op voor meer verborgen pareltjes en informatie op maat.

Tandem sprong Paragliding in Kaapstad