Corona

Reis boeken naar Zuid-Afrika in 2021??

Twijfels en onzekerheid overheersen op dit moment overal!
Moeten we nu de reis boeken, of toch maar een jaartje wachten?

Weet dat indien u bij ons boekt:

  • u zeker bent van 100% geld terug garantie als de reis toch niet kan doorgaan wegens overmacht
  • u gratis kan omboeken naar een later tijdstip, dit zonder administratiekosten

Wij zijn en blijven een kleinschalige operator die meeleeft met haar klanten.

We proberen de beste oplossing te voorzien voor onze klanten en denken mee out-of-the-box over eventuele oplossingen.

Nog voordelen van nu te boeken?

  • €100 korting per persoon als u uw reis boekt voor 2021 !
  • de vluchtprijzen zijn lager dan vorig jaar
  • accommodaties in Zuid-Afrika zijn volledig Corona-proof

Laatste Update : reizen naar Zuid-Afrika zijn officieel terug toegestaan voor alle reizigers. Up-to-date info en meer via Gov.za of onze contactpagina.

Update 15/10/2020

Zoals we eerder al konden lezen, laat Zuid-Afrika wel toeristen toe, maar laten ze dit afhangen van de besmettingscijfers in vergelijking met die van het land van herkomst.  Aangezien bijna heel Europa ondertussen rood kleurt, zijn zowel Belgische als Nederlandse toeristen nog niet welkom!

Om de 2 weken wordt dit herbekeken.  De Belgische overheid raadt sinds enkele weken enkel af om te reizen, maar verbiedt dit niet meer.

Dit heeft als jammerlijk gevolg dat indien je reis reeds geboekt is, je eigenlijk steeds moet wachten op de evaluatie van de Zuid-Afrikaanse overheid of je al dan niet kan vertrekken op reis, of dat je zelf je reis moet annuleren.

Update 16/09/2020

President Cyril Ramaphosa heeft vanavond aangekondigd dat Zuid-Afrika vanaf 1 oktober haar grenzen zal open stellen voor internationale bezoekers.

Eerder konden de Zuid-Afrikanen reeds in eigen land reizen, aangezien de cijfers van besmettingen zakten en de piek reeds geruime tijd gepasseerd is.

In een eerste fase zal dit betekenen dat vooral de overland bezoekers van andere Afrikaanse landen (die voor 71% van het toerisme zorgen) toegang zullen krijgen.

In de loop van volgende week zal er een landenlijst gemaakt worden van landen die al dan niet welkom zijn.  Deze lijst zal tweewekelijks worden aangepast.  Uiteraard moeten we ook nog afwachten of ons land toeristen zal toestaan om buiten Europa te reizen.