Noorden van Krugerpark

Dit is pure luxe! Ofwel logeert u in één van de zes luxetenten, ofwel in het huis in 3 suites. Elke kamer staat in contact met de wijde natuur en u kan zelfs bij elke boeking profiteren van hun sleep-out of bath-out: buiten onder de miljoenen sterren tussen het wild slapen of baden.
Dit Award-winnende guesthouse biedt een gezellige charme aan op een goede locatie in Nelspruit. De kamers zijn ruim en intiem ingericht, het ontbijt uitgebreid en heerlijk en de bediening persoonlijk.
Dit prachtig huis ligt ideaal om de Panoramaroute te verkennen, aangezien u middenin de Blyde Rivier Canyon zit, met bijhorende uitzichten vanuit uw kamer!
Fair Trade
Dit bushcamp is een Fair Trade onderneming, dus sowieso aan te raden! Dit is waarvoor u naar Zuid-Afrika komt. Luxueuze accommodaties, vriendelijke mensen, wilde dieren, meestal goed weer en ervaringen die u gans uw leven meeneemt.
Dit intiem guesthouse heeft voor ieder wat wils. Allen met de persoonlijke aandacht van de eigenaars en met de rust die deze regio vanzelfsprekend uitstraalt.
U logeert in een rondawel en de prijzen zijn "full board" wat betekent dat u overnachting, ontbijt, lunch, diner en enkele activiteiten krijgt als u hier boekt. Dit is één van de betaalbare private reservaten in de buurt, maar u krijgt er zeer veel voor terug.