Drakensbergen

Zoekt u de rust en ruimte van de wijde natuur, maar wilt u toch luxe om de dag te beginnen en af te sluiten in een eigen chalet? Ga dan naar Montusi Lodge waar u in een apart huisje verblijft dat luxueus is ingericht, waar u zelf kan koken of op basis van bed, ontbijt en diner kan genieten met zicht op het Amphitheatre.
Perfect gelokaliseerd om Lesotho te bezoeken en nadien uzelf te verwennen met absolute luxe. Kleinschalig, kinderen welkom en en uitstekende service, meer is er niet nodig. Of toch wel: een uniek en prachtig zicht op de zuidelijke Drakensbergen.
Dit unieke guesthouse neemt u zeker mee in de tijd. Geen gewoon luxe hotel, maar eentje met ontzettend veel karakter! Uw buikje wordt hier zeker verwend door de exquisite keuken en de opgedane calorieën kan u meteen gaan verbranden in de majestueuze bergen op de achtergrond.
Waarschijnlijk de mooiste B&B zo dicht tegen "The Berg". De eigenares is een professionele interieur designer en dat is eraan te zien. Zowel het zicht van de natuur buiten als binnen in je kamer, is geweldig.
Goed en rustig gelegen dichtbij vele startplaatsen van wandelingen op weg naar Monks Cowl. Dit guesthouse ademt rust en gezelligheid uit.
In Ardmore kan u in uw eigen huisje genieten van een lekkere jacuzzi na het wandelen. Het is gelegen op een werkend houthakkersbedrijf (FSC goedgekeurd!).