Limpopo

Deze luxelodge bevindt zich in het Welgevonden Game Reserve. Een privéreservaat waar o.a. de Big Five te spotten valt. De kamers hebben allen een privédek, binnen-en buitendouche, schitterende badkamer en zijn afgeschermd van de andere gasten.
Een favorietje: deze tenten in een Big Five privéreservaat hebben toch iets speciaals! Je zit middenin de natuur en toch in alle luxe die je hoopt te vinden in zo'n lodge. Bij het avondeten kun je de waterput in 't oog houden of er geen dieren komen slurpen terwijl ook jij geniet van een glaasje wijn.
Kololo Welgevonden Neushoorn
Fair Trade
Fair Trade! Dit malariavrij wildreservaat heeft geen gevaarlijke dieren en is dus ideaal om met kinderen te komen. Hier kan u wandel- en fietstochten houden tussen de zebra's, giraffen, antilopes, etc.
Location, location, location! Prachtig gelegen om weg te dromen, maar gelukkig is het geen droom! Het diner is heerlijk, het ontbijt zo mogelijk nog beter, maar hier moet u komen voor het uitzicht.
Deze lodge biedt u een schitterend uitzicht en een heerlijk ontbijt. Ook het diner is zeer goed en de kamers zijn piekfijn in orde met airco.