Waarom bij ons boeken?

Waarom zou u uw reis bij ons boeken?

  • Wij bieden enkel reizen aan naar Zuid-Afrika en kennen alle plaatsen die we aanbieden. Dé Zuid-Afrika reisspecialist! Reisbureaus die reizen aanbieden naar de hele wereld, of zelfs gewoon enkel Afrika, kunnen moeilijk alle plekken kennen die ze aanbieden en bieden daardoor vaak enkel de meest gekende excursies aan.
  • Wij boeken rechtstreeks, er zijn dus geen tussenpersonen die een graantje moeten meepikken, waardoor wij de reis goedkoper kunnen aanbieden.
  • Wij hebben geen duur kantoor, noch medewerkers die betaald moeten worden. Door onze lage kostenstructuur, moeten we dus ook minder hoge prijzen vragen aan… u !
  • Doordat wij een klein bedrijfje runnen, hebben wij niet veel klanten. Niet veel klanten betekent dat we voor de klanten die we wel bedienen extra moeite willen en kunnen doen. Wij zijn als het ware uw reisbutler.
  • En ook al zijn wij een klein bedrijfje, toch zijn ook wij verbonden aan de grootste vakvereniging van reisorganisatoren in Vlaanderen.  Zo zijn wij verzekerd tegen faillissement en gebonden aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen.  Zo bent u verzekerd van waar voor uw geld te krijgen!

 

Our children may learn about the heroes of the past. Our task is to make ourselves the architects of the future ~ Jomo Kenyatta