Onze Reispakketten

6.215

22 dagen

Prachtige kleinschalige hotels in de Kaapregio, gezellige safarilodges, een luxe treinreis tussen Kaapstad en Pretoria, de indrukwekkende natuur nabij het Krugerpark en als klap op de vuurpijl de indrukwekkende Victoria Watervallen in Zimbabwe. Dé ideale reistijd is februari-maart, maar mits aanpassingen ook goed tussen januari en juli.
3.695

13 dagen

Een prachtige combinatie van de gorilla's in de parel van Afrika Oeganda en het trendy Kaapstad en de wijnstreek. Ideaal om te genieten in de maanden december - maart, maar ook zeer mooi in september en oktober.
5.071

15 dagen

Geniet in absolute luxe van dit prachtige land. Luxe hotels en romantiek van de eerste tot de laatste dag terwijl u Kaapstad, de wijnstreek en strandjes verkent en op safari gaat.
Fair Trade
3.584

15 dagen

Kom mee op deze kleinschalige culinaire Fair Trade rondreis en laat al je zintuigen genieten van 2 weken rond de Kaap!
3.559

18 dagen

Een safari reis met luxueuze accommodaties, schitterende vergezichten en spannende ervaringen. Ga op safari met de boot, de wagen, te voet en zelfs te paard ...
2.812

22 dagen

Wilt u graag alle bekende toeristische trekpleisters zien? Geniet dan van de natuur en de cultuur en snuif de sfeer van het échte Zuid-Afrika op in drie weken.
3.413

17 dagen

Op zoek naar een verademing langs de Tuinroute en in het Krugerpark? Als flora & fauna liefhebber komt u ten volle aan uw trekken!
Olifant Zuid Afrika
Fair Trade
3.848

20 dagen

Een geweldige reis met enkele toppers in Zuid-Afrika: Drakensbergen, Kaapstad, tuinroute, ... Met respect voor mens, dier en natuur.
3.287

22 dagen

De fenomenale tuinroute gecombineerd met de krachtige wijnroute die u laat smullen (en niet alleen van de godendrank). Een safari mag uiteraard niet ontbreken.
2.347

15 dagen

Heeft u iets minder tijd? Ook in deze reis beleeft u het beste van Zuid-Afrika zonder te veel kilometers te rijden. Safari - natuur - cultuur!
2.448

12 dagen

Deze kindvriendelijke reis zal jong en oud beroeren! Wat cultuur en natuur, een beetje lichte ontspanning en prachtige safari's.
2.397

15 dagen

Ontdek het noorden van Zuid-Afrika met o.a. het Krugerpark, Swaziland, de Drakensbergen en de Wetlands.
1.487

6 dagen

Leef je uit in deze zeer diverse wereldstad en dat zonder jetlag : beklim de Tafelberg, geniet van de Wijnen, proef de cultuur en bemin de unieke omliggende natuur!
2.560

15 dagen

Een vibrerende wereldstad gecombineerd met de pracht van de tuinroute! Dit moet u gezien hebben om er dan nooit meer over te kunnen zwijgen.
Backpacken of luxe resort? Sporten of luieren? Natuur of cultuur? Of van alles een beetje? AL onze reizen worden 100% op uw maat gemaakt zodat u de reis van uw leven kan beleven.
Laat Zuid-Afrika de inspiratie zijn voor heel uw leven samen: spanning, be- en verwondering, romantiek! Ontdek onze unieke formule om uw huwelijksreis te beleven.