Onze Reispakketten

3.355

13 dagen

Een prachtige combinatie van de gorilla's in de parel van Afrika Oeganda en het trendy Kaapstad en de wijnstreek. Ideaal om te genieten in de maanden december - maart, maar ook zeer mooi in september en oktober.
4.610

15 dagen

Geniet in absolute luxe van dit prachtige land. Luxe hotels en romantiek van de eerste tot de laatste dag terwijl u Kaapstad, de wijnstreek en strandjes verkent en op safari gaat.
Fair Trade
3.258

15 dagen

Kom mee op deze kleinschalige culinaire Fair Trade rondreis en laat al je zintuigen genieten van 2 weken rond de Kaap!
3.235

18 dagen

Een safari reis met luxueuze accommodaties, schitterende vergezichten en spannende ervaringen. Ga op safari met de boot, de wagen, te voet en zelfs te paard ...
2.465

22 dagen

Wilt u graag alle bekende toeristische trekpleisters zien? Geniet dan van de natuur en de cultuur en snuif de sfeer van het échte Zuid-Afrika op in drie weken.
3.102

17 dagen

Op zoek naar een verademing langs de Tuinroute en in het Krugerpark? Als flora & fauna liefhebber komt u ten volle aan uw trekken!
Olifant Zuid Afrika
Fair Trade
3.498

20 dagen

Een geweldige reis met enkele toppers in Zuid-Afrika: Drakensbergen, Kaapstad, tuinroute, ... Met respect voor mens, dier en natuur.
2.988

22 dagen

De fenomenale tuinroute gecombineerd met de krachtige wijnroute die u laat smullen (en niet alleen van de godendrank). Een safari mag uiteraard niet ontbreken.
2.098

15 dagen

Heeft u iets minder tijd? Ook in deze reis beleeft u het beste van Zuid-Afrika zonder te veel kilometers te rijden. Safari - natuur - cultuur!
2.225

12 dagen

Deze kindvriendelijke reis zal jong en oud beroeren! Wat cultuur en natuur, een beetje lichte ontspanning en prachtige safari's.
2.179

15 dagen

Ontdek het noorden van Zuid-Afrika met o.a. het Krugerpark, Swaziland, de Drakensbergen en de Wetlands.
1.325

6 dagen

Leef je uit in deze zeer diverse wereldstad en dat zonder jetlag : beklim de Tafelberg, geniet van de Wijnen, proef de cultuur en bemin de unieke omliggende natuur!