Aquarium

Aquarium

Bij het bezoeken van deze prachtige aquaria kan u veilig vanop een afstandje de verschillende vissen (en haaien!), pinguïns en waterschildpadden bekijken.  Indien u wenst kan u zelfs in aanraking komen met pinguïns of duiken met al deze prachtige, sierlijke wezens.  Er zijn ook enkele aangename tours voor kinderen waar ze mogen ontdekken door te doen.

Het Two Oceans Aquarium van Kaapstad is gelegen in het Victoria & Alfred Waterfront. De naam verwijst naar de plek in de Westkaap provincie waar de Atlantische en Indische oceaan samen komen. Alle diersoorten die u hier kan ontdekken komen uit de regio. U kan hier ook met de catamaran van een 90 minuten bootrit genieten en bijleren over de rijke bioversiteit in de Kaap terwijl u dolfijnen, walvissen en zeehonden in het wild spot. Dit uiteraard met uitleg van getrainde gidsen die u op een enthousiaste, boeiende manier vertellen waarom deze Zuid-Afrikaanse wateren een ideaal terrein vormen voor een overvloed aan wildlife. Terwijl ma en pa genieten van een welverdiende verfrissing kunnen de kinderen genieten van onder meer de poppenkast en knutselhoekje.

uShaka Marine World in Durban is het 5de grootste aquarium ter wereld en het grootste in het zuidelijk halfrond. Met zijn 16 hectare in oppervlakte, 32 tanks met 17.500 kubieke meter water en als knaller een 500 meter lang aquarium met scheepswrak en vliegtuig, is dit één van dé toeristische trekplijsters. Naast uShaka Sea World biedt het Marine World park ook een slingerpark (voor jonge en minder jonge kinderen), het mega Wet & Wild waterpark, het adembenemende Dangerous Creatures en het uberleuke Kids World.

Prijs

Ong. €9,50/volw, €4,50/kind tss 4-13, €7/kind tss 14-17

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie op maat en een onvergetelijke vakantie.