Luxe Romantiek

from5.071

Luxe Romantiek

Departure Date

Every Monday

Reisduur

15 dagen

Views

4756

Deze reis is inclusief:

Internationale vlucht retour + tussen vlucht Kaapstad - Durban
Huurauto: 13 dagen type VW Tiguan, automatic, full cover, 2 chauffeurs
2 overnachtingen in 4* accommodatie en 10 overnachtingen in 5* accommodatie
12x ontbijt , 7x lunch , 7x diner
alle activiteiten zijn begeleid: 1x game walk, 2x forest walk, 5x game drive, 1x kanotocht, 1x dagtour in Kosi Bay met snorkelen, 1x bezoek aan een lokaal dorpje, 1x koppelmassage van 1uur
Uitleg en support

downgrade van de 5 en 4 sterren hotels naar 4 en 3 sterren

weglaten of toevoegen van bepaalde excursies

up- of downgrade van de huurwagen

Een prachtige combinatie van het immer vibrerende Kaapstad en de uitgestrekte wijnstreek in de eerste week met de rustige witte stranden en de spannende safari’s in de tweede week. 

Dit is een luxueuze reis ideaal voor een huwelijksreis!  In de eerste week is het wat drukker met vele heerlijke restaurantjes en ontzettend veel activiteiten mogelijk in de mooiste stad ter wereld.

In de tweede week ga je naar Zululand waar je kan genieten van de uitgestrekte natuur, de vele exotische planten en verrassend kleurrijke vogels.

Eindigend in een luxe lodge waar je onder begeleiding van een gids de Big-5 opspoort te voet en in een jeep.

Alle vluchten en vele excursies in de prijs begrepen.

Deze luxe rondreis is een voorbeeld. Net als alle reizen op de site zijn ze 100% aanpasbaar aan uw voorkeuren en wensen zodat niets volledig vastligt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en inspiratie.

Dagverloop

Dag 1

Luchthaven

U vertrekt vanuit een luchthaven naar keuze: soms is Amsterdam of Parijs tientallen euro’s goedkoper dan vertrekken vanuit Zaventem, aan u de keuze.
Dag 2-4

Kaapstad

In de voormiddag landt u in Kaapstad. U haalt uw huurwagen op en rijdt meteen naar het mooie guesthouse en niets houdt u tegen om meteen de diversiteit van de “Moederstad” te ontdekken. Beklim de Tafelberg, bezoek de vele schitterende baaien, ga wat shoppen in het moderne V&A Waterfront, adem de geschiedenis in een township of op Robbeneiland.
Dag 5-6

Wijnstreek

Slechts een uurtje van de grootstad ligt de prachtige wijnstreek. Met het gebergte als bescherming voor de wijngaarden, kan u hier mooie wandelingen en fietstochten maken en halt houden in één van de vele wijndomeintjes. Franschhoek is een zeer gezellig dorpje met mooie Kaaps-Nederlandse huizen. De restaurantjes in deze streek zij van absoluut wereldniveau tegen een mooie prijs.
Dag 7-8

Mabibi

Na een tussenvlucht op Durban, rijd je naar het paradijs! Deze prachtige lodge ligt op enkele meters van de Indische Oceaan. In onze winter kan je de zeeschildpadden zien broeden en heel het jaar door kan je snorkelen, of gewoon relaxen op het witte strand. Dit is romantiek ten top !
Dag 9-10

Kosi Bay

Van het ene pareltje naar het andere. In deze lodge aan de rand van een meer en in een bos, kan je vanuit het zwembad de nijlpaarden zien baden. Een relaxe, maar o zo mooie kanotocht biedt je het mooiste uitzicht op enkele exotische vogels. De dagtour neemt je mee langs de 4 meren (zout en zoet) waar je de eeuwenoude visvallen kan bekijken en kan snorkelen naar grote zalmen en mantaroggen.
Dag 11-13

Manyoni Game Reservaat

De laatste halte van deze luxueuze reis is een mooie safarilodge op een heuvel. Op zoek naar de Big-5 te voet met een ranger, of in een jeep. Een close encounter met de lokale olifantenfamilie hoort er ook bij, waar je op een respectvolle manier de pracht van deze giganten ontdekt. Eén van de vele plusjes in deze lodge is het fenomenale uitzicht nadat je hebt genoten van een heus sterrenmenu.
Dag 14

Manyoni Game Reservaat

Op deze laatste dag kan je nog éénmaal op zoek naar de Big-5. Vervolgens rijd je richting de luchthaven. Er is nog tijd genoeg om even op het strand uit te gaan waaien, of Durban te verkennen. 's Avonds vertrek je vanuit de luchthaven van Durban richting Europa.
Dag 15

Terug naar huis!

U komt in de ochtend of voormiddag aan in een luchthaven naar keuze en u zal nog vele dagen nagenieten van deze prachtige reis!