De Parel na de Regenboog

from3.695

De Parel na de Regenboog

Departure Date

Every Monday

Reisduur

13 dagen

Views

4049

Deze reis is inclusief:

Internationale vlucht retour + vlucht tussen Kaapstad en Entebbe
7 dagen type Hyundai i20 Automatique full cover + extra chauffeur , 4 dagen 4x4 terreinwagen met privéchauffeur
5 overnachting in 4* hotels en 5 overnachtingen in 5* hotels
10x ontbijt , 3x lunch , 3x diner
begeleide gorilla trekking, helikoptervlucht over Kaapstad, begeleide Batwa dorpstour, 4 dagen privé gids in een 4x4 jeep
Uitleg en support

Deze reis combineert de Parel van Afrika met de Regenboognatie! 

Bezoek eerst de mooiste stad ter wereld en relax aan de hippe strandbars met de Tafelberg op de achtergrond.  De wijnstreek is een absolute must, zelfs voor niet-wijnliefhebbers.

Nadien vlieg je naar Oeganda, de Parel van Afrika, om een onvergetelijke ontmoeting met de berggorilla’s te beleven.

Een heerlijke combinatie die je Afrika-virus zal aanwakkeren!

Alle vluchten en excursies in de prijs begrepen, alsook de 4 dagen in Oeganda met privébegeleiding van een gids in een 4×4 jeep.

Deze luxe rondreis is een voorbeeld. Net als alle reizen op de site zijn ze 100% aanpasbaar aan uw voorkeuren en wensen zodat niets volledig vastligt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en inspiratie.

downgrade van de 5 en 4 sterren hotels naar 4 en 3 sterren

upgrade van de 4 sterrenhotels naar 5 sterren

weglaten of toevoegen van bepaalde excursies

up- of downgrade van de huurwagen

Verlenging van verblijf in Oeganda voor een Big-5 safari

Dagverloop

Dag 1

Luchthaven

U vertrekt vanuit een luchthaven naar keuze: soms is Amsterdam, Parijs tientallen euro’s goedkoper dan vertrekken vanuit Zaventem, aan u de keuze.
Dag 2-5

Kaapstad

Ontdek meteen de diversiteit van de “Moederstad” . Beklim de Tafelberg, bezoek de vele schitterende baaien, ga wat shoppen in het moderne V&A Waterfront, adem de geschiedenis in een township of op Robbeneiland. In de prijs van deze reis zit ook een helikoptervlucht die je weer een andere kijk geeft en in het goede seizoen (juli-november) kan je zelfs de walvissen van bovenuit spotten.
Dag 6-8

Wijnstreek

Mooie landschappen, toprestaurants met fantastische vista's, oude wijnkelders, gezellige picknickplaatsjes en pittoreske dorpen zoals Franschhoek en Stellenbosch met Kaaps-Nederlandse huizen. Dat is de wijnstreek samengevat in enkele woorden voor de levensgenieters. Ook voor de sportievelingen is hier keuze genoeg met mooie wandelpaden in uitgestrekte natuurgebieden, fietstochten door de wijnlandschappen en de spannendste canopy tour in Afrika.
Dag 9-12

Bwindi Impenetrable Forest

Na de nachtvlucht op Entebbe, is het een lange, maar prachtige rit door de uitgestrekte Oegandese natuur in een 4x4 jeep met persoonlijke gids (Engels). U zal meteen beseffen waarom dit de Parel van Afrika genoemd wordt bij het genieten van de glooiende heuvels, spectaculaire kraters, vele meren en warme mensen. Hét hoogtepunt van de vakantie is de dagtrektocht naar de berggorilla's. Hier moet je wel over een basisfitheid beschikken om door het oerwoud te trekken. Maar als je oog-in-oog komt met deze machtige beesten, vergeet je al je zorgen. I M P R E S S I O N A N T !!
Dag 13

Terug naar huis!

U komt in de ochtend of voormiddag aan in een luchthaven naar keuze en u zal nog vele dagen nagenieten van deze prachtige reis!