Wie zijn wij?

Hoe het ooit begon...

Ik ben Fredric Switser.  Als 8-jarige jongen vertrok ik met mijn gezin naar Zuid-Afrika om als 9-jarige helemaal verliefd terug te komen.  Dit was dus meteen mijn eerste liefde en zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten, vergeet je je eerste liefde nooit.

In de jaren nadien keerde ik dus ettelijke keren terug naar Zuid-Afrika.  Eerst met mijn gezin en toen ik oud genoeg was ook alleen.  Nu ja, de vrouw in mijn leven, Anke Herrijgers wilde ik ook kennis laten maken met het prachtige land, dus zo alleen was ik niet.

Dat de oogverblindende natuur en de uitnodigende sfeer besmettelijk zijn, wist ik al.  Maar helemaal overtuigd werd ik toen Anke het idee opperde om te gaan trouwen in de Regenboognatie!

We organiseerden onze trouwplechtigheid helemaal vanuit België en nodigden onze vrienden en familie uit om mee te gaan.  Iets succesvoller dan verwacht, want toen bleek dat er 32 man mee ging, en er ook 8 Zuid-Afrikaanse vrienden ter plekke kwamen, moesten we toch even slikken.  We zochten accomodaties voor heel het genootschap en planden onze huwelijksreis.  Omdat niet iedereen over hetzelfde budget beschikte, was dit een hele organisatie, maar we kregen er onbetaalbare herinneringen voor in de plaats door de inwoners van Zuid-Afrika en het land zelf.

In 2009 trouwden we en hadden een fenomenale huwelijksreis, met iets minder privacy dan de meeste andere honeymooners.

Fredric Switser

Hoe dit bedrijfje begon...

Nadat er kindjes kwamen, werd het moeilijker om terug te keren, maar het land begon serieus aan mij te trekken.  (Ik denk graag dat Zij me ook een beetje mist …)

En dus begon het idee te rijpen om mensen die dit land nog niet (goed) kenden, ook te laten genieten.  Beelden genoeg om te bewijzen dat Zuid-Afrika waarschijnlijk het mooiste, meest veelzijdige land ter wereld is, maar het mooiste vind ik de sfeer die er heerst en dat kun je met geen enkele camera vastleggen.  Dat moet je beleven!

 

Deze reizen organiseerde ik eerst als bijberoep.  Maar door het grote succes, met dank aan al onze klanten, heb ik besloten dit voltijds te doen om jullie nog meer te kunnen bijstaan.  Ik was leerkracht in hoofdberoep en in het eerste levensjaar van Zuid-Afrika Reizen ben ik elk vrij momentje bezig geweest om reizen te plannen, contacten te leggen en terug in touch te komen met Zuid-Afrika(nen).  Vele van de aangeboden activiteiten heb ik zelf beleefd, ja ook de hoogste bungeejump ter wereld!, en veel van de aangeboden accommodaties hebben mij persoonlijk verwend, ALLE plaatsen die u vindt op de website heb ik zelf bezocht, dus kan ik u vanuit mijn persoonlijke ervaring helpen.