Zuiden van Krugerpark

Deze rozenboerderij is tevens luxehotel, sterrenrestaurant en Spa. Laat u verwennen in het midden van het groen met zicht op een mooi riviertje dat 's avonds nijlpaarden ontvangt.
Onze favoriet!! Deze lodge is ideaal gesitueerd om zowel te genieten van de natuurpracht op de Panoramaroute, als op safari te gaan in het Krugerpark. Het uitzicht over de Sabi Vallei vanop het balkon en het zwembad is adembenemend en je voelt je hier meteen in de natuur.
Heerlijk rustig logeren op een steenworp van het Krugerpark. Met slechts 6 suites kan het hier niet druk zijn, behalve als u even buiten kijkt vanuit uw bed, want daar kan wel eens een kudde giraffen passeren.
Deze lodge is ideaal als u niet in de meest luxueuze private resorts wilt logeren. Het ligt op een ideale locatie, heeft zeer goede gidsen, een toffe locatie aan de rivier en leuke tenten of rondavels.
In toffe rondavels met ruimte genoeg en elektrische dekens in de winter. Een prachtige tuin met vijver en jacuzzi, eigenaars die u helpen als ware ze uw familie en een ideale ligging.