Zuiden van Krugerpark

Een ideaal alternatief voor het vliegen van Pretoria naar Kaapstad, of omgekeerd. Geniet in alle rust en comfort van de treinreis tussen Kaapstad en Pretoria, of Pretoria en het Krugerpark.  Bewonder de natuur onderweg vanuit je eigen wagon en geniet van de heerlijke maaltijden aan boord van deze luxe trein. Het is telkens een driedaagse reis waarbij je verwend wordt op alle vlakken en je een badje kan nemen terwijl het landschap van Afrika je grote scherm is. Tussen Pretoria en Kaapstad kan je een bezoek brengen aan Kimberley waar de diamanten worden opgegraven.  Op de reis tussen Pretoria en het Krugerpark zijn er 2 begeleide safari's inbegrepen.
Deze rozenboerderij is tevens luxehotel, sterrenrestaurant en Spa. Laat u verwennen in het midden van het groen met zicht op een mooi riviertje dat 's avonds nijlpaarden ontvangt.
Onze favoriet!! Deze lodge is ideaal gesitueerd om zowel te genieten van de natuurpracht op de Panoramaroute, als op safari te gaan in het Krugerpark. Het uitzicht over de Sabi Vallei vanop het balkon en het zwembad is adembenemend en je voelt je hier meteen in de natuur.
Heerlijk rustig logeren op een steenworp van het Krugerpark. Met slechts 6 suites kan het hier niet druk zijn, behalve als u even buiten kijkt vanuit uw bed, want daar kan wel eens een kudde giraffen passeren.
In toffe rondavels met ruimte genoeg en elektrische dekens in de winter. Een prachtige tuin met vijver en jacuzzi, eigenaars die u helpen als ware ze uw familie en een ideale ligging.