SanRay Tour

from3.413

SanRay Tour

Departure Date

Daily

Reisduur

17 dagen

Views

7119

Deze reis is inclusief:

Internationale vlucht retour
15 dagen huurauto : type Intermediate (Nissan Qashqai), Full Cover
5 nachten in een 3 sterren-, 9 nachten in een 4 sterrenguesthouse
1 begeleide game drive, 1 elephant feeding, 1 star gazing tour, 1 kayak-lilotocht, 1 sunsetdrive met braai
Uitleg en support
15x ontbijt, 3x diner

Voor alle liefhebbers van exotische Fauna en Flora, een Droom Vakantie!

Dit is een historische reis, want de allereerste verkocht door Zuid-Afrika Reizen!  De reis en prijs die u ziet, is voor een reis eind februari-begin maart en bevat enkele juweeltjes die u niet op de website zal terugvinden.  Ook hebben de klanten die deze reis boekten, gekozen voor een auto in een duurder segment, dus in een goedkoper seizoen, een goedkopere auto en misschien nog wat aanpassingen in de accommodaties en u spaart zo enkele honderden euro’s uit!

Deze reis die zich concentreert op de Tuinroute en het Krugerpark, is vooral perfect als u houdt van de natuur die Zuid-Afrika te bieden heeft en het stadsleven of de cultuur u niet zo hard boeit.  Zo is de accommodatie in Simonstown ideaal en ook Plettenbergbaai heeft zoveel te bieden voor de fauna en flora liefhebbers.  Ertussen ligt de wereldberoemde Tuinroute …

Aan het Krugerpark logeren onze gasten in onze favoriete locatie.  Hier is ook zoveel te genieten dat je hier nog enkele dagen aan vast kan plakken!

Deze rondreis dient als voorbeeld. Net als alle reizen op de site is hij 100% aanpasbaar aan uw voorkeuren en wensen zodat niets volledig vastligt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en inspiratie.

Reisverzekering

Extra of andere excursies

Upgrade naar 5 sterren guesthouses

Downgrade naar 3 sterren guesthouses

Up- of downgrade van uw huurauto

Dagverloop

Dag 1

Luchthaven

U vertrekt vanuit een luchthaven naar keuze: soms is Amsterdam, Parijs of Düsseldorf tientallen euro’s goedkoper dan vertrekken vanuit Zaventem, aan u de keuze. Als u de tickets door ons laat reserveren en boeken, zullen we steeds de vlucht ’s avonds laten vertrekken en in de voormiddag op dag 2 laten aankomen. Overdag wilt u namelijk toch wel wat leukers doen dan heel de tijd stilzitten in de lucht?!
Dag 2-3

Simonstad

In de voormiddag landt u in Kaapstad. U haalt uw huurwagen op en rijdt meteen naar het mooie Simonstown op 40 minuten rijden van Kaapstad. Hier kan u genieten van een prachtig uitzicht op False Bay. U zit ook op slechts enkele minuten rijden van Cape Point en het bekende Boulder’s Beach waar u met de pinguïns kan spelen. Het leuke is ook dat om in Kaapstad te geraken, u een prachtige rit voor de boeg hebt via Chapman’s Peak Drive!
Dag 4-5

Grabouw

Na een korte rit, komt u eigenlijk aan de overkant van False Bay, in Grabouw. Hier logeert u in een guesthouse met een uniek concept! Met een strand, eigen zwembad en fenomenale uitzichten op het Hottentot gebergte, kan u hier werkelijk tot rust komen. Als de rust u wat overweldigt, zijn er op de locatie zelf enkele uitdagende mountainbike-trails.
Dag 6-7

Oudtshoorn

Na de natuurpracht, krijgt u … nog meer natuur op een mooie rit naar Oudtshoorn. Neem zeker een eigen picknick mee om te genieten van het Outeniqua-gebergte. Neem vooral de tijd om tijdens de rit enkele keren halt te houden. Bij aankomst in uw lodge met uitzicht op een meer waar een nijlpaardenfamilie haar stekje heeft gemaakt, is het tijd om u te laten verwennen. Neem wel oorstopjes mee, want de Egyptische ganzen kunnen het ’s nachts soms wat te bont maken. Hier zit een begeleide game drive, een sterrenkijktour (de kleine Karoo is wereldberoemd om zijn open hemel!) en het voederen van olifanten bij in de prijs begrepen. U kan in Oudtshoorn ook de schattige meerkatten gaan bekijken, naar één van de vele nog werkende struisvogelboerderijen, of de Cangogrotten bezoeken.
Dag 8-10

Plettenbergbaai

Van Oudtshoorn naar Plettenbergbaai lijkt misschien wat lang rijden, maar dat zal zeker niet zo aanvoelen. U stopt namelijk waar u maar wilt om de Tuinroute echt te beleven. Knysna met de machtige Heads, Wilderness om te genieten van het serene woud, of gewoon een klein vissersdorpje om te genieten van de Indische Oceaan, keuzes te over. In Plettenbergbaai logeert u in een juweeltje! Op de achtergrond zijn de apen te horen van Monkeyland (een Fair Trade opvangplaats voor verschillende soorten apen) en als u wakker wordt, of in bad zit, voelt u zich letterlijk tussen de bomen in het woud. Vergeet niet om ook even buiten uw guesthouse te gaan, want er is ontzettend veel te doen. Boomtoppentochten, een wandeling door de oerbossen, nog even terugrijden naar Knysna om een gezellig marktje mee te pikken, een bezoekje aan nog een andere Fair Trade opvangplaats voor wilde katten. In de prijs is ook de obligatoire kayak-lilo tocht over de Tsitsikammarivier inbegrepen. Deze 3 uur durende tocht zal voor adrenaline, unieke foto’s en rustgevende momenten midden in een ravijn zorgen.
Dag 11-12

Haenertsburg

Op naar de luchthaven voor uw inclusieve binnenlandse vlucht. Maar eerst komt u langs de Bloukransbrug. Op deze brug bevindt zich de hoogste commerciële bungeesprong ter wereld. Een kans om niet te laten liggen? Via uw vlucht komt u aan in Johannesburg waar u in uw huurwagen stapt richting Tzaneen. Maar u stopt iets eerder waar u in een guesthouse verblijft met een meertje en waar de uitgang van uw kamer rechtstreeks toegang geeft op het woud in de Modjadjieskloof. U kan uiteraard een daguitstapje maken naar Tzaneen, met enkele heerlijke lunchplekjes, maar blijf gerust een dagje relaxen aan het meer om dat echte vakantiegevoel te krijgen.
Dag 13-16

Hazyview

Vroeg in de ochtend vertrekt u in de richting van het Krugerpark. Maar de rit is het doel op zich. U betreedt namelijk de Panoramaroute. Prachtige vergezichten, een schitterende boottocht, indrukwekkende geërodeerde rotsen, fenomenale watervallen en dan hebt u nog maar een uurtje gereden … De volgende dagen staan in het teken van de wilde dieren. Ga op een begeleide game drive op zoek naar de befaamde Big Five. In de prijs zit een begeleide sunset tour in Sabi Sands, inclusief een typisch Zuid-Afrikaanse braai. Ga ook zelf eens in het Krugerpark en ontdek de spanning die u beleeft als u zelf een olifantenjong of een zeldzame slang spot. Hier kan u ook een goedkope picknick houden met de krokodillen op de (verre!) achtergrond en de apen als aandachtige toeschouwers. Op de 15de dag kan u nog meer watervallen gaan bezoeken alvorens in de namiddag te vertrekken naar Johannesburg. Hier zal u met spijt in het hart afscheid nemen van dit betoverende land. Geen paniek, er zijn nog vele andere plekjes te bezoeken in deze Regenboognatie en Zuid-Afrika Reizen zal u daar graag in begeleiden.
Dag 17

Terug naar huis!

U komt in de ochtend aan in een luchthaven naar keuze en u zal nog vele dagen nagenieten van deze prachtige reis!