Huwelijk(sreis) in Zuid-Afrika

Huwelijk(sreis) in Zuid-Afrika

Departure Date

Every Monday

Reisduur

vanaf 6 dagen tot ...

Views

8565

Vier de liefde met een huwelijk of huwelijksreis in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is: spanning, schoonheid, puurheid, romantiek, be- en verwondering.  Als ik nu Zuid-Afrika in de vorige zin zou veranderen in liefde, zou de zin nog even goed juist zijn.

Huwelijksreis als cadeau van al uw genodigden

Trouwen of een huwelijksreis beleven in Zuid-Afrika is dus een match made in heaven.  Samen met ons kan u een op maat gemaakte huwelijksreis samenstellen.  Vanaf het moment dat u uw huis verlaat, over de vlucht naar de Regenboognatie, van die ene prachtlocatie tot die ultieme avontuurlijke activiteit die u samen altijd al wou beleven.  In ons eerste gesprek zeggen jullie ons wat jullie willen, wij voeren uit en brengen nog extra ideetjes aan naargelang jullie interesses.

Als uw reis dan piekfijn is uitgestippeld, verdelen we deze reis in een tweede gesprek samen in stukken.  Enkele dure delen (vlucht, all-in in een chique lodge, huurwagen, …) voor de (groot)ouders, wat goedkope delen voor een collega of buren (een diner in een plaatselijk restaurantje, de toegang tot een wildpark of een verblijf opgedeeld in 4 deeltjes) en iets ertussen voor jullie vrienden en betere collega’s (een dagactiviteit, kooiduiken met de haaien, een binnenlandse vlucht, …).

U zorgt er samen met ons voor dat er genoeg delen zijn voor het aantal gasten dat u in uw hoofd heeft.  Wij voorzien een aparte toegang op onze website.  U kan deze link op uw uitnodigingen zetten en u krijgt week na week een update over hoe uw reis reeds wordt ingevuld.

Samen genieten

Op uw huwelijksreis geniet u niet enkel samen met uw droompartner, maar ook uw vrienden en familie thuis worden door ons op de hoogte gehouden als u iets doet waar zij voor betaald hebben.  Op deze manier wordt de band tussen u en uw vrienden, collega’s en familie nog wat verder aangehaald en zijn zij trots dat ze hebben kunnen bijdragen aan uw schitterende huwelijksreis.

Huwelijk

Wenst u echt in Zuid-Afrika te trouwen?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  We hebben hier namelijk zelf ervaring mee.  In 2009 zijn we getrouwd in het bijzijn van ca. 40 gasten en we hebben dit allemaal zelf georganiseerd.

U kan een intieme locatie voorzien enkel voor u en uw partner (en misschien nog uw allerbeste vriend en vriendin?).  Of u kan met alle nodige toeters en bellen in een game lodge trouwen met een prachtig zicht op een meer, rivier of wildpark.

Vraag zeker wat wij voor u kunnen doen.  Wij luisteren naar jullie wensen en zullen deze tot in de puntjes nakomen en misschien zelfs nog wat extra ideetjes voorzien.