Planes, Trains and Automobiles

from6.215

Planes, Trains and Automobiles

Departure Date

Every Monday

Reisduur

22 dagen

Views

2020

Deze reis is inclusief:

Internationale vlucht retour + vlucht tussen Nelspruit en Victoria Falls
14 dagen Huurauto type Hyundai Tucson, full cover
Luxe Treinreis met de Bluetrain tussen Kaapstad en Pretoria
16 nachten in 4* hotels en 3 nachten in 5* hotels
19x ontbijt, 5x lunch, 9x diner
tour op Robbeneiland, rit op de wijntram te Franschhoek, 3 begeleide ochtendsafari's, 3 begeleide namiddagsafari's, Sunset cruise op de Zambezi, helikoptervlucht boven de Victoria Falls van 22 minuten
Uitleg en support

Deze reis biedt het beste van wat Zuid-Afrika te bieden heeft en nog meer!  Prachtige kleinschalige hotels in de Kaapregio, gezellige safarilodges, een luxe treinreis tussen Kaapstad en Pretoria, de indrukwekkende natuur nabij het Krugerpark en als klap op de vuurpijl de indrukwekkende Victoria Watervallen in Zimbabwe.

Alle vluchten zitten reeds in deze prijs begrepen, alsook de treinreis, accommodaties, verschillende activiteiten en een ruime huurwagen.

Dé ideale reistijd voor deze specifieke reis is februari-maart om te genieten van het prachtige weer in Zuid-Afrika en de macht van de Victoria Watervallen.

Deze luxe rondreis is een voorbeeld. Net als alle reizen op de site zijn ze 100% aanpasbaar aan uw voorkeuren en wensen zodat niets volledig vastligt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en inspiratie.

downgrade van de 5 en 4 sterren hotels naar 4 en 3 sterren

upgrade van de 4 sterrenhotels naar 5 sterren

weglaten of toevoegen van bepaalde excursies

up- of downgrade van de huurwagen

Verlenging of verkorting van je verblijf in Vic Falls, of Zuid-Afrika

Dagverloop

Dag 1

Luchthaven

U vertrekt vanuit een luchthaven naar keuze: Zaventem is meestal wel de budgetvriendelijkste en heeft ook rechtstreekse vluchten vanuit Johannesburg. Als u de tickets door ons laat reserveren en boeken, zoeken wij telkens de beste prijs/kwaliteitsvlucht, maar laten steeds de keuze aan u.
Dag 2-5

Kaapstad

In de voormiddag landt u in Kaapstad. U haalt uw huurwagen op en rijdt meteen naar het mooie guesthouse en niets houdt u tegen om meteen de diversiteit van de “Moederstad” te ontdekken. Beklim de Tafelberg, bezoek de vele schitterende baaien, ga wat shoppen in het moderne V&A Waterfront, adem de geschiedenis in een township of op Robbeneiland. De tour naar Robbeneiland zit reeds in de prijs begrepen.
Dag 6-7

Wijnstreek

Mooie landschappen, oude wijnkelders, gezellige picknickplaatsjes en pittoreske dorpen zoals Franschhoek en Stellenbosch met Kaaps-Nederlandse huizen. Dit en nog veel meer kan u verwachten in deze wereldbekende wijnstreek. Er zijn vele natuurreservaten in de buurt waar u kan wandelen, of mountainbiken. Een tripje in de wijntram van Franschhoek is in de prijs begrepen.
Dag 8-10

Blue Train

De rit tussen Kaapstad en Pretoria (andersom kan ook!) gebeurt in een luxetrein, waar u van begin tot einde kan relaxen met prachtige landschappen, heerlijk eten en de aandacht van een persoonlijke butler. Er is ook een tussenstop in Kimberley waar jullie een zicht krijgen op de historie van de diamantmijnen.
Dag 11-14

Safari

In het mooie Watergebergte gaan jullie 3 dagen op zoek naar de Big-5 en nog veel meer andere dieren. In deze reis zitten 6 begeleide safari's inbegrepen en logeert u middenin het reservaat. Bij het gezellige/romantische kampvuur kan u dus soms de leeuwen horen brullen en de olifanten zien passeren.
Dag 15

Magoebaskloof

Deze streek geeft weer een heel ander Zuid-Afrika prijs. Dichte wouden en mooie vergezichten kunnen u in de Limpopo provincie charmeren en jullie logeren in een lodge gekend voor haar culinaire hoogstandjes!
Dag 16-18

Hazyview

Dit is één van de mooiste streken in heel zuidelijk Afrika met geweldige vergezichten, fenomenale rotsformaties, diepe valleien, mooie watervallen, ... De prachtige groene Blyde River Canyon is het toneel van al deze natuurpracht. Maar je kan hier ook vele activiteiten doen, of een bezoekje brengen aan een echt ruraal dorpje. Door u reis bij ons te boeken, werkt u mee aan een betere toekomst voor deze mensen en dat kan u zelf ook gaan bewonderen. Voor meer info, zie ook www.twinklingstars.org
Dag 19-21

Victoria Falls

Na een rechtstreekse vlucht vanuit Nelspruit, worden jullie gebracht naar je guest house en vandaar naar het vertrekpunt van één van de mooiste boottochten. Geniet van de zonsondergang op de Zambezi rivier en eet je diner met het geraas van de Vic Falls op de achtergrond. De dag nadien is het tijd om de Falls zelf te bezoeken. In de namiddag staat er nog een prachtige helikoptervlucht op de planning waar jullie een indrukwekkend overzicht krijgen van dit juweeltje van de natuur. Op dag 21 neemt u in de namiddag de vlucht naar Europa.
Dag 22

Terug naar huis!

U komt in de ochtend of voormiddag aan in een luchthaven naar keuze en u zal nog vele dagen nagenieten van deze prachtige reis!