Klachique 15

from2.347

Klachique 15

Departure Date

Daily

Reisduur

15 dagen

Views

13930

Deze reis is inclusief:

Internationaal vliegticket retour + 1 binnenlandse vlucht
13 dagen huurauto type Compact (Toyota Corolla), full cover
5 overnachtingen in drie* accommodaties, 7 overnachtingen in 4* accommodaties
Uitleg en support

Een kortere klassieke Zuid-Afrika reis die ieder kan bekoren.

Om in twee weken Zuid-Afrika te ontdekken, moeten er keuzes gemaakt worden.  Samen met ons kan u bekijken waar u langer bij wilt stilstaan en wat u desnoods kan houden voor een volgende reis.

Dit voorbeeld geeft u een idee van een fenomenale reis, die toch niet te veel kilometers op de baan vergt.

  • reisverzekering
  • upgrade naar 4 of 5 sterren accommodaties
  • downgrade naar goedkopere accommodaties
  • vele verschillende activiteiten

Dagverloop

Dag 1

Luchthaven

U vertrekt vanuit een luchthaven naar keuze: soms is Amsterdam, Parijs of Düsseldorf tientallen euro’s goedkoper dan vertrekken vanuit Zaventem, aan u de keuze. Als u de tickets door ons laat reserveren en boeken, zullen we steeds de vlucht ’s avonds laten vertrekken en in de voormiddag op dag 2 laten aankomen. Overdag wilt u namelijk toch wel wat leukers doen dan heel de tijd stilzitten in de lucht?!
Dag 2

Johannesburg

Op de eerste dag in Zuid-Afrika, haalt u uw huurwagen af aan de luchthaven en maakt u kennis met Johannesburg, Soweto of Pretoria. De eerste overnachting zal hier plaatsvinden.
Dag 3-5

Krugerpark

Meteen één van de hoogtepunten van uw reis. Het Krugerpark en zijn aanpalende private wildparken waar u veel kans heeft om de veelgenoemde Big Five te spotten. Dit doet u in uw eigen huurwagen of u kiest voor een begeleide avondsafari. U hebt dan een grote kans om de nachtjagers aan het werk te zien. De dag erna kan u genieten van de adembenemende natuurlijke fenomenen van de Panoramaroute: watervallen, de Blyde Rivier Canyon, geërodeerde rotsen, fenomenale vergezichten, …
Dag6

Port Elizabeth

U rijdt naar de luchthaven van Nelspruit en neemt een binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth. Hier kan u de havenstad wat beter leren kennen en eventueel al een marktje meepikken, op één van de stranden relaxen, een rehabilitatiecentrum voor zeedieren bezoeken, …
Dag 7

Tsitsikamma

U rijdt naar Plettenbergbaai langs de prachtige tuinroute. Onderweg wandelt u over de Stormsrivier en geniet u van het nabijgelegen Tsitsikamma nationaal park.
Dag 8-11

Oudtshoorn

De rit naar Oudtshoorn gaat via de mooie lagune van Knysna waar u ook kan stoppen om in de oerbossen te wandelen. In Oudtshoorn gaat u op bezoek bij een nog werkzame struisvogelboerderij, rijdt u in één van de mooiste bergketens waar u een memorabele picknick houdt en ook hier kan u een begeleide safari doen, wandelen met olifanten en ’s avonds wegdromen bij de mooiste sterrenhemel.
Dag 11-14

Kaapstad

U zal ondertussen denken dat u de reis van uw leven aan het beleven bent, en dan moet u Kaapstad nog ontmoeten. Ja, de moederstad van Zuid-Afrika ontmoet u in al haar diversiteit. Europa meets Afrika meets Azië meets de wereld. In de stad zelf luncht u in het vibrerende centrum, gaat u shoppen in het moderne V&A Waterfront, beklimt u de mystieke Tafelberg, wordt u verwonderd door de prachtige baaien en stranden en staat u stil bij het afschuwelijke verleden in Robbeneiland. Ook zal u enkele wereldvermaarde wijnen kunnen proeven op de wijnroute en teruggegooid worden in het verleden in de Kaaps-Hollandse universiteitsstad Stellenbosch. Vanuit Kaapstad neemt u ’s avonds een terugvlucht.
Dag 15

Terug naar huis!

U komt in de ochtend of voormiddag aan in een luchthaven naar keuze en u zal nog vele dagen nagenieten van deze prachtige reis!