City Trip Kaapstad

from1.487

City Trip Kaapstad

Departure Date

Daily

Reisduur

6 dagen

Views

12155

Deze reis is inclusief:

Internationale vlucht retour
3 dagen huurwagen type Compact (Toyota Corolla), Full Cover
3 nachten in een intiem 4 sterren guesthouse
een volledige dag met Nederlandstalige gids naar wijnproeverijen
Uitleg en support

Volgens velen de mooiste stad ter wereld! Een citytrip naar Kaapstad is puur genieten.

Ver vliegen is het zeker.  Maar wat een voordeel dat Zuid-Afrika amper of geen tijdsverschil heeft met ons.  Ongetwijfeld één van de mooiste steden ter wereld met zeer diverse mogelijkheden om u bezig te houden.  Een safari, prachtige beschermde natuurgebieden, pinguïn kolonies, shoppingmogelijkheid, heerlijk eten, innemende cultuur, wereldberoemde wijnboerderijen, …

En dat allemaal zonder jetlag.  Als u terug thuiskomt bent u zo fris als een hoentje en klaar om weer aan het werk te gaan met een heerlijke herinnering in uw hoofd!

In het tourvoorbeeldje hieronder hebben we een selectie gemaakt, maar er zijn nog veel andere keuzes mogelijk.

  • Reisverzekering
  • upgrade naar 5 sterren guesthouse, even intiem, maar luxueuzer
  • downgrade naar 3 sterren guesthouse of minder
  • nog vele verschillende activiteiten mogelijk

Dagverloop

Dag 1

Luchthaven

U vertrekt vanuit een luchthaven naar keuze: soms is Amsterdam, Parijs of Düsseldorf tientallen euro’s goedkoper dan vertrekken vanuit Zaventem, aan u de keuze. Als u de tickets door ons laat reserveren en boeken, zullen we steeds de vlucht ’s avonds laten vertrekken en in de voormiddag op dag 2 laten aankomen. Overdag wilt u namelijk toch wel wat leukers doen dan heel de tijd stilzitten in de lucht?!
Dag 2

Kaapstad

In de voormiddag landt u in Kaapstad. U wordt opgepikt en rijdt meteen naar het mooie guesthouse. De eerste dag beklimt u meteen de Tafelberg (of ga gewoon met de lift) en Lion's Head. Ook gaat u de binnenstad even in en speelt u de typische toerist op de Hop-on-hop-off bus. 's Avonds kan u relax dineren in het hippe Long Street of het V&A Waterfront en de vibe voelen van deze wereldstad.
Dag 3

Baaien en natuur

De natuur in Kaapstad is adembenemend. Bezoek zeker de botanische tuin van Kirstenbosch en loop op de boomtoppenbrug. Vervolgens rijdt u langs de mooie stranden en Chapman's Peak naar Simon's Town. Hier kan u plezier beleven aan de schattige pinguïns. U rijdt verder naar het Cape Point Natuurreservaat. Hier krijgt u het gevoel op het einde van de wereld te zijn gekomen op deze "Kaap der Stormen".
Dag 4

Wijn en ... proeven

Vandaag is een verwendag voor de innerlijke mens. Laat u door een ervaren gids rijden naar enkele prachtige wijnboerderijen zodat u veilig kan genieten van de wereldberoemde wijnen, enkele onbekende verrassingen en combineer deze met al even verrassende hapjes (chocolade, olijven, ...). U bezoekt o.a. Stellenbosch, Paarl en Franschhoek.
Dag 5

Cultuur meets shop-till-you-drop

Uw laatste dag in Kaapstad spendeert u aan het moderne V&A Waterfront. Van hieruit gaat u op de boot naar Robbeneiland en beleeft u even de geschiedenis van Nelson Mandela en vele andere anti-apartheidsstrijders. Teruggekomen heeft u nog even tijd om te shoppen voor de thuisblijvers, of waarom niet voor uzelf. Van het Waterfont gaat u naar de internationale luchthaven en naar huis.
Dag 6

Terug naar huis!

U komt in de ochtend of voormiddag aan in een luchthaven naar keuze en u zal nog vele dagen nagenieten van deze prachtige reis!