Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Departure Date

Every Monday

Reisduur

vanaf 6 dagen tot ...

Views

5209

Zeer belangrijk: AL onze reizen zijn 100% op maat gemaakt.  Op deze website vindt u enkele uitgewerkte reizen.  Reizen die aan te raden zijn voor de gemiddelde Zuid-Afrika reiziger.

Maar bestaat deze gemiddelde reiziger wel?  Wij vinden van niet.  Natuurlijk zal de ene reis u wat meer aanspreken dan de andere, maar zelfs dan zullen er enkele details u een beetje afschrikken.

Indien u al een beetje weet wat u al dan niet wilt zien, meemaken en beleven in dit prachtige uitgestrekte land, luisteren wij naar wat u boeit, waar uw hart sneller van slaat en waar u totaal geen zin in heeft.  Vogelliefhebbers kunnen op een totaal andere manier naar het Krugerpark reizen dan wilde kattenliefhebbers.  Vaak zullen zij ook op andere plaatsen op safari moeten gaan.  Het heeft ook geen zin om 8 keer op safari te gaan als vooral de lokale cultuur en de manier van Afrikaans leven u aanspreekt.

Als u een reis vindt op deze site die u aanspreekt, zal u zien dat uw reis na enkele gesprekken met ons en een paar voorstellen later helemaal is veranderd tot een 100% gepersonaliseerde reis.  Er wordt pas een handtekening gezet als u helemaal overtuigd bent dat dit de reis is die u wilt maken.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Op maat gemaakt 0 0 0 Every Monday vanaf 6 dagen tot ...

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal
Total

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is