Familiereis Noord

from2.448

Familiereis Noord

Departure Date

Daily

Reisduur

12 dagen

Views

10372

Deze reis is inclusief

Internationale vlucht
Huurauto
Verblijfsaccomodaties
Excursies
Uitleg en support

Op zoek naar een avontuurlijke, warme familievakantie?
Dan kan ‘de wereld in 1 land’ u ongetwijfeld bekoren!

Genieten van Zuid-Afrika met heel het gezin?  Zorg dan voor niet te veel kilometers in de wagen en een afwisselend programma.  Gelukkig is Zuid-Afrika het meest diverse land ter wereld waardoor u onbeperkte mogelijkheden heeft.

Er zijn accommodaties genoeg die ervoor zorgen dat zelfs de kleinste spruiten dit schitterende land kunnen beleven. Om -nog even- te zwijgen over al het leuks dat die jongmense hier kunnen ontdekken. Uiteraard houden we graag ook rekening met de volwassenen die toch ook een beetje moeten kunnen genieten van deze unieke vakantie.

Ook deze gezinsreis dient als voorbeeld en kan naar believen worden aangepast.
Wat meer comfort of liever naar een tentencamp(ing)?Laat het ons weten!

  • reisverzekering
  • upgrade naar 4 of 5 sterren accommodaties
  • downgrade naar goedkopere accommodaties
  • vele verschillende activiteiten

Dagverloop

Dag 1

Luchthaven

U vertrekt vanuit een luchthaven naar keuze: soms is Amsterdam, Parijs of Düsseldorf tientallen euro’s goedkoper dan vertrekken vanuit Zaventem, aan u de keuze. Als u de tickets door ons laat reserveren en boeken, zullen we steeds de vlucht ’s avonds laten vertrekken en in de voormiddag op dag 2 laten aankomen. Overdag wilt u namelijk toch wel wat leukers doen dan heel de tijd stilzitten in de lucht?!
Dag 2

Johannesburg

In de voormiddag landt u in Johannesburg waar u in de luchthaven uw huurwagen ophaalt. U rijdt meteen een kort stukje naar het Apartheidsmuseum. Hier leert u wat over de Apartheid en de strijd om deze af te schaffen. Na een tweetal uurtjes kan u in het nabijgelegen Gold Reef City alle spanningen wegblazen op enkele attracties, ziet u de Gumbootdansers het beste van zichzelf geven en kan u, proberen een goudklomp te winnen door uw vingerspieren het werk te laten doen.
Dag 3

Bela-Bela

U rijdt vandaag naar de plaats die u zal doen relaxen en volledig in vakantiesfeer laten dompelen. Bela-Bela (letterlijk vertaald “De pot die kookt”) is een dorp gebouwd rond een natuurlijke warmwaterbron. U kan hier genieten van een massage, ontstressen in het zeer warme natuurlijke water, of uw jeugd hervinden in de glijbanen. Ideaal voor jong en oud.
Dag 4-6

Welgevonden

Op dag 4 vertrekt u naar een privéreservaat waar u en uw gezinnetje vrij kan rondlopen, fietstochten en begeleide wandelingen maken tussen de zebra’s, giraffen, verschillende hertsoorten, … In het aangrenzende wildreservaat kan u op begeleide safari gaan om de Big Five te ontdekken.
Dag 7

Tzaneen

Na de ochtendsafari en een heerlijk ontbijt, vertrekt u langs een prachtige weg naar de Magoebaskloof. Picknicken kan u aan de mooie Debengeniwaterval. Hier heeft u de kans om een schitterende boomtoppentocht te doen. Uitrusten doet u in het mooie en gezellige dorpje Tzaneen.
Dag 8-10

Krugerpark

Deze dagen zal u van de ene in de andere verbazing stappen. De schitterende en indrukwekkende natuur van de Blyde Rivier Canyon, verschillende watervallen en geërodeerde rotsformaties zullen uw adem weghalen. En gelukkig maar, want uw adem zal u misschien moeten inhouden als u oog in oog staat met een gigantische olifant of u in de verte een leeuw ziet rondsluipen in het Krugerpark.
Dag 11

Johannesburg

In de voormiddag beslist u of u nog wilt genieten van de mooie natuur, of u reeds wilt terugkeren naar Johannesburg voor Soweto te bezoeken of wat te gaan shoppen voor de thuisblijvers. In de late namiddag of vooravond gaat u naar de luchthaven om uw vlucht huiswaarts te nemen.
Dag 12

Terug naar huis!

U komt in de ochtend of voormiddag aan in een luchthaven naar keuze en u zal nog vele dagen nagenieten van deze prachtige reis!